Pietendisco met DJ Snow & Co

“Zie de maan schijnt door de bomen. Makkers staakt uw wild geraas…”

Nou, niet helemaal. Sinterklaas is weer in het land. En dat mag iedereen weten. Vlak voor zijn verjaardag organiseren wij op zaterdagavond 30 november een speciale discoavond. Een Pietendisco, ja echt! Uiteraard samen met DJ Snow & Co om jullie helemaal in de Sinterklaasstemming te laten komen.

Wat: Pietendisco met DJ Snow & CO
Waar: De Rietschoot
Wanneer: Zaterdag 30 november
Tijd: 19:00 – 23:00 uur

Entree: € 2,50. Begeleiders hebben gratis toegang.
Entree met Korting: Op vertoon van de AlkmaarPas: € 2,00.

Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid. DJ Snow verzorgt 10x per jaar op de laatste zaterdag van de maand een spetterende discoshow van 19:00 tot 23:00 uur in De Rietschoot. Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk. De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor alle wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie. Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!

Bereikbaar en toegankelijk

De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand aan de achterkant van De Rietschoot. Aan de achterkant van De Rietschoot is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.