Rommelmarkt Koedijk

Op zondag 4 maart van 10.00 tot 14.00 uur bent u meer dan welkom op de rommelmarkt in De Rietschoot. Bent u op zoek naar interessante, oude, mooie, gekke, moderne, handige, altijd al willen hebben, gebruikte, onvindbare, voordelige, goedkope en leuke spullen? Mis deze gezellige rommelmarkt dan niet! 

rommelmarkt-koedijk

Overbodige spullen verkopen?

Wilt u graag nog een centje terug voor alle mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje? Heeft u een kast vol leuke kinderkleding maar zijn de kinderen alweer zoveel gegroeid het afgelopen jaar? Of gaat u voor duurzaam en vindt u dat spullen weggooien verspilling is als ze best nog meekunnen? Reserveer dan alvast een plek op de Rommelmarkt Koedijk!

Knutselactiviteit kinderen

Natuurlijk kunt u in De Rietschoot genieten van een hapje en een drankje en even uitrusten voordat u de rest van de gezellige kraampjes bezoekt. U hoeft zich niet druk te maken om uw kinderen, die kunnen heerlijk spelen of knutselen onder begeleiding.

Tafel huren

Wilt u op deze gezellige rommelmarkt staan en een tafel huren? Dat kan!
Tafel huren: €7,50 (afmetingen 200 x 75). Reserveer op tijd, want op=op!
Aanmelden en informatie: rommelmarktkoedijk@gmail.com

Meehelpen?

Vindt u het leuk om te helpen bij de rommelmarkt als vrijwilliger? Graag! Laat het ons weten via e-mail: rommelmarktkoedijk@gmail.com