Ruimte huren? Catering nodig? Het kan allemaal in De Rietschoot

Zaalverhuur

Wil je een workshop organiseren, of een bijeenkomst? Zoek je een plek voor een gespreksgroep of een vergaderingruimte? Een mooi podium voor een musical of optreden? Dan zit je bij De Rietschoot op de juiste plek. In één van onze zalen kun je namelijk terecht voor vele verschillende activiteiten en bijeenkomsten.

Wil je ook catering bij je bijeenkomst, receptie of vergadering, dan verzorgt ons horeca-team dit natuurlijk graag voor je. Van koffie met taart bij ontvangst tot hapjes en drankjes na afloop. Van lunchbuffet tot driegangendiner.

Nu we weer voor een nieuw seizoen staan en er een aantal huurders zich hebben afgemeld vanwege COVID-19 zijn er weer tal van mogelijkheden voor nieuwe huurders in ons complex.

De mogelijkheden in vogelvlucht

  • De sporthal is op diverse dagen en tijden te huur. Zowel structureel als incidenteel. De sporthal heeft niet de officiële maten voor bijvoorbeeld zaalvoetbal, maar is prima geschikt om te trainen. Daarnaast kunnen er diverse andere sporten worden beoefend zoals capoeira, handbal, basketbal, badminton en turnen.
  • De toneelzaal is een prachtige zaal en geschikt voor diverse doeleinden zoals het geven van cursussen. De Rietschoot heeft daar alle voorzieningen voor in huis (beamer, geluid en licht). Daarnaast is de zaal uiteraard geschikt voor toneel, lezingen, vergaderingen, bijeenkomsten, jubilea, koren, muziekvoorstellingen, condoleances etc.
    De toneelzaal is normaliter geschikt voor 125 personen, maar nu door corona voor circa 50 bezoekers.
  • De biljartzaal. Ook hier hebben we nog ruimte om nieuwe clubs te huisvesten. Met name op de avonden en maandag en dinsdagmiddag is er nog plaats.
  • Daarnaast zijn er nog 2 zalen die geschikt zijn voor: vergaderingen, bijeenkomsten, dans, muziek, familiefeestjes enzovoort. Deze zalen zijn momenteel geschikt voor groepen tot max. 20 personen.

Bij de genoemde verhuurmogelijkheden zijn uiteraard allerlei horeca-arrangementen mogelijk. Op aanvraag zullen we u uitgebreid brochure-materiaal toesturen. We zien uw aanmeldingen graag telefonisch of via de mail tegemoet.

Telefoon 072 – 5615 595
E-mail info@rietschoot.nl