Samen Eten in De Rietschoot

Samen eten rechtstreeks uit onze keuken

 

Wist u dat de maaltijden van Samen Eten door onze kanjer Ethelka met liefde en heel veel plezier voor u wordt bereid? Alles in onze eigen Rietschoot-keuken. Vers, lekker en gezond. Misschien heeft u het speciale Kerstbuffet gemist, maar daar werd werkelijk alles uit de kast gehaald om de gasten een heerlijke avond te bezorgen. Met als uitsmijter het door Bianca gemaakte toetjesbuffet. Tonnetjerond gingen onze gasten naar huis.

Benieuwd naar ons kerstbuffet? Neem een kijkje in het album van La Luuz.

Samen eten verbindt

Gezellig met z’n allen aan tafel, naar elkaar te luisteren en tegelijk lekker en gezond te eten. Dat kan in De Rietschoot! Heeft u er genoeg van om elke dag te moeten koken? Mist u de gezelligheid van samen eten? Schuif dan eens aan in De Rietschoot voor een gezellige, gezonde, warme maaltijd. U bent van harte welkom!

Twee keer per maand aanschuiven

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand kunt u bij De Rietschoot ‘Samen Eten’ en voor € 7,50 genieten van een overheerlijk driegangenmenu. Op dinsdag 9 en 23 januari begint het diner om 18.00 uur. Graag van tevoren aanmelden bij de bar bij één van de medewerkers, via telefoon 072 – 561 55 95 of via e-mail info@rietschoot.nl.

  • Menu 9 januari: Chinese tomatensoep, Nasi met saté en kroepoek, Wintervla.
  • Menu 23 januari: Champignonsoep, Shoarmaschotel, Bananen trifle.