Sinterklaasintocht Koedijk

Sinterklaasintocht Koedijk

Op zondag 19 november is het dan eindelijk zo ver: Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Koedijk. De intocht is elk jaar weer een groot feest en wordt door heel veel kinderen en ouders bezocht. Ook zal dit jaar Sinterklaas de Boot weer volladen met allemaal mooie cadeautjes. Om deze cadeautjes een veilig plekje in Koedijk te geven, heeft Joop van De Rietschoot de Hoofdpiet aangeboden om deze allemaal te bewaren in De Rietschoot.  De sleutel van de kisten en koffers zal Joop aan de Hoofdpiet geven.

Aankomst bij De Gouden Engel

Sinterklaas komt rond 13:00 uur aan bij de molen De Gouden Engel aan de Kanaaldijk en vertrekt daarna met alle Pieten per koets naar De Rietschoot waar hij rond 13.45 zal aankomen. Vanaf 14.00 barst het feest voor de jongere kinderen los in de sportzaal van de Rietschoot! Voor de oudere kinderen wordt er door Toneelvereniging De Roos een toneelstuk opgevoerd: Wat er gebeurde toen Sinterklaas een keertje ziek was.

Sinterklaasfeest in De Rietschoot

De toegangsprijs voor het Sinterklaasfeest of de toneelvoorstelling bedraagt € 3,00. Ouders die het Sinterklaasfeest willen bijwonen dienen ook een toegangskaartje te kopen à € 4,00. De Pieten willen met zo veel mogelijk kinderen feesten, dus heeft Sinterklaas besloten dat er maximaal 4 volwassenen per gezin aanwezig mogen zijn.

Vanwege veiligheidsvoorschriften is er een maximum aantal kaarten beschikbaar. Indien alle kaarten zijn verkocht, dan is de zaal vol en worden er geen kinderen en/of ouders meer toegelaten. Voorkom teleurstelling op de dag zelf en haal uw toegangskaarten op tijd.

Voorverkoop toegangskaarten Sinterklaasfeest en toneelvoorstelling

Sinterklaas gaat met zijn tijd mee.  De ONLINE voorverkoop voor het Sinterklaasfeest en de toneelvoorstelling start nu. Reserveer jouw toegangskaarten via: rietschoot.nl/ticket-sinterklaas

  

Betalen en ophalen toegangskaarten

Na reservering ontvang je per e-mail een bevestiging. Print de bevestiging en neem deze mee naar De Rietschoot om in te wisselen voor een toegangskaart. Let op: de reservering zelf is géén geldig toegangsbewijs.

Haal en betaal je toegangskaart in De Rietschoot op:

  • dinsdag 14 november 2017 van 19.00 tot 20.00 uur
  • donderdag 16 november 2017 van 19.00 tot 20.00 uur