… Speeltuin De Jeugdhoek

Speeltuin De Jeugdhoek ligt in het hart van Koedijk, heel rustig gelegen tussen de huizen. De speeltuin is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar, met kleine en grote draaimolens, schommels, kabelbaan, ringen, een mega-glijbaan en een klim- en klautertoestel. Vergeet bij mooi weer de zwemspullen niet. Het ronde spartelbad met fontein biedt de bezoekers volop waterpret en verkoeling en vooral een leuk alternatief voor het zwembad.

Niet alleen de kinderen vermaken zich uitstekend, ook hun (groot)ouders hoeven zich niet vervelen. Even bijpraten of liever iets actiefs doen? Maak dan gebruik van onze jeux de boules baan of speel eens een potje badminton.

De kleinschalige en gezellige speeltuin wordt onderhouden door een grote groep vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Hierdoor zijn de prijzen laag. Bovendien betaalt u alleen toegang voor de kinderen (€ 1,50 per kind), ouders en begeleiders hebben vrij entree. De speeltuin is open van eerste Paasdag tot de laatste dag van de herfstvakantie.