Badmintonvereniging De Stolp Koedijk

Wil je sportief bezig zijn en niet afhankelijk zijn van het weer? Hou je van gezelligheid of wil je iets aan je conditie doen? Kom dan badmintonnen bij badmintonvereniging De Stolp Koedijk. Er wordt in vrijwel elke leeftijdsklasse gespeeld. Badmintonvereniging De Stolp speelt elke maandag en zaterdag in De Rietschoot.

Je kunt altijd “zomaar” binnenlopen om eens mee te doen, zelf sportschoenen meenemen en wij kunnen zo’n eerste keer voor een racket zorgen, wij hopen natuurlijk wel dat je na deze eerste keer heel enthousiast bent geworden en lid van onze gezellige en fijne vereniging wilt worden.

Trainingen

Op maandagavond spelen de senioren van 20:00 tot 22:30 uur, zaterdagmiddag de junioren vanaf 6/7 jaar van 13:30 tot 15:00 uur en de oudere jeugd van 15:00 tot 16:30 uur. Op de zondagen wordt een externe competitie gespeeld door geselecteerde spelers. Aan het eind van het seizoen worden nog interne toernooien georganiseerd. Het seizoen loopt van begin september tot eind april.

Loop eens binnen, doe een keer gratis mee en word enthousiast. Neem wel sportschoenen en sportkleding mee. Een racket is aanwezig.

Waar:  De Rietschoot

Senioren:
Maandag van 20:00 – 22:30 uur
Jeugd 1: Zaterdag van 13:30 tot 15:00 uur
Jeugd 2: Zaterdag van 15:00 tot 16:30 uur
Periode: September tot eind april

E-mail: info@destolpkoedijk.nll
Info: www.destolpkoedijk.nl