Start het jaar met muziek: Gerard Borst

Start het jaar met muziek bij het Koedijks Cult’Uurtje

Zondag 12 januari van 15.00 – 17.00 uur een middag met muziek in zijn meest pure vorm: een zanger en een gitaar. Gerard Borst zingt eigen werk en bekende liedjes vanaf de jaren ’60 tot vandaag en begeleidt zichzelf op gitaar. Gerard is een muzikale alleskunner die een groot Nederlands én een groot Engels repertoire tot zijn beschikking heeft.

Wie is Gerard Borst?

15 jaar was Gerard Borst leadzanger van de coverband Break, die niet alleen populariteit genoot in Noord-Holland, maar ook ver daarbuiten. Na deelname aan het Nationaal Songfestival (1989) besloot Gerard samen met producer Peter de Wijn een aantal liedjes op te nemen en startte daarmee een solocarrière. In 1992 rolde z’n eerste CD-single, ‘Laat de boeren maar dorsen’, van de pers. Niet lang daarna kwam de opvolger, ‘Vogels van papier’, die hem een hitnotering in de Mega Top 30 opleverde. Dit succes vormde de aanleiding voor een album.

gerard-borst-cultuurtje-koedijk

Gerard Borst is een zanger die dankzij een schat aan live-ervaring, het vak door en door beheerst. Een artiest die een café vol mensen kan boeien maar die zich ook als een vis in het water voelt in een gevuld congresgebouw. Naast eigen werk zingt Gerard volop bekende liedjes uit de jaren ’60 tot vandaag. Veelal begeleidt hij zichzelf op gitaar en speelt een zeer gevarieerd repertoire. Gerard is een veel gevraagde artiest op feesten en partijen, hij geniet van het zingen en probeert altijd de warmte die hij voelt over te brengen. Hij zingt zoals hij is een opgewekte jongen die zijn momenten van bespiegeling heeft. Als dat overkomt, is zijn avond compleet

(bron: http://www.gerardborstmuziek.nl/)

Waar en Wanneer

Waar: De Rietschoot
Ruimte: Toneelzaal
Wanneer: Zondag 12 januari 2020 van 15:00 – 17:00 uur
Kosten: € 3,00 entree