Storm, regen hagel? Kom naar de driedubbele indoor-markt!

Na groot succes van de afgelopen rommelmarkten Koedijk, wordt dit jaar een driedubbele indoor-markt georganiseerd in De Rietschoot. Op zondag 5 maart van 10.00 tot 15.00 uur bent u meer dan welkom op de rommelmarkt, de kinderkledingmarkt én de speelgoedbeurs.

Bent u op zoek naar interessante, oude, mooie, gekke, moderne, handige, altijd al willen hebben, gebruikte, onvindbare, voordelige, goedkope en leuke spullen? Mis deze gezellige rommelmarkt dan niet! Neem ook een kijkje op de kinderkledingmarkt en de speelgoedbeurs. Het is een mooie manier om op een eenvoudige en betaalbare wijze kledingkasten van kinderen aan te vullen en ander speelgoed uit te proberen.

Natuurlijk kunt u in De Rietschoot genieten van een hapje en een drankje en even uitrusten voordat u de rest van de gezellige markten bezoekt. Naast het aanbod van al het koopwaar zal er voor de kinderen popcorn, suikerspinnen en poffertjes verkocht worden en kunnen de kinderen zich laten schminken.

Wilt u graag nog een centje terug voor alle mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje? Heeft u een kast vol leuke kinderkleding maar zijn de kinderen alweer zoveel gegroeid het afgelopen jaar? Of gaat u voor duurzaam en vindt u dat spullen weggooien verspilling is als ze best nog meekunnen?

Reserveer dan alvast een plek op de rommelmarkt, de kinderkledingmarkt of de speelgoedbeurs! Stuur een e-mail naar: rommelmarktkoedijk@gmail.com

Op de drie markten zijn verschillende soorten tafels beschikbaar:

Tafel 1: 75×300 cm            €7,50
Tafel 2: 70×140 cm            € 6,00
Tafel 3: 80×120 cm            € 5,00
Reserveer op tijd, want op=op!

Vindt u het leuk om te helpen bij de driedubbele indoor-markt als vrijwilliger? Graag! Laat het ons weten via e-mail: rommelmarktkoedijk@gmail.com