Sunday Afternoon Jazz: The Woodwind Jazz Collection

Sunday Afternoon Jazz staat de komende maanden in het teken van Latin Jazz door The Woodwind Jazz Collection.

Jazzliefhebbers kunnen de komende maanden hun hart ophalen in De Rietschoot bij de Sunday Afternoon Jazz. De gepassioneerde jazzmuzikanten van The Woodwind Jazz Collection nemen u mee naar de tijd van de New Yorkse ondergrondse jazzclubs in de jaren jaren ’30 – ’40 van de vorige eeuw. Ook maakt de groep muzikale uitstapjes naar blues, rock en zelfs funk.

The Woodwind Jazz Collection

The Woodwind Jazz Collection is opgericht door jazzblokfluitist Paulus Vis. En bestaat verder uit Jasper van der Molen (piano), Jeroen Lely (bas) en Dirkjan de Koning (drums en percussie). De muzikanten kennen elkaar van de afdeling ‘muziekeducatie’ van theater ‘Cool’ in Heerhugowaard.

Jazz op houten fluiten

Woodwind, jazzmuziek gespeeld op houten fluiten. De combinatie blokfluit en jazz is zondermeer zeer uniek. Paulus Vis is de enige jazzblokfluitist in ‘De Lage Landen’ en daarbuiten. Naast de blokfluiten bespeelt hij ook de sopraansax.

Gedurende het optreden is er ook gelegenheid om te jammen. Geniet van de swingende en meeslepende jazzklanken samen met muziekliefhebbers uit de wijk.

Beleef de jazz op zondag 4 februari van 15:00 tot 17:00 uur in De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk. Gratis toegang.

 

  • Zondag 4 februari: 15:00 – 17:00 uur
  • Zondag 4 maart: 15:00 – 17:00 uur
  • Maandag 2 april (2e Paasdag): 15:00 – 17:00 uur