‘Twee Bier zonder Baco’ verrast trouwe fans

Disco voor mensen met én zonder beperking

Muziek, dansen, vrienden en gezelligheid.  Acht keer per jaar op de laatste zaterdag van de maand is er in De Rietschoot een spetterende disco. Afgelopen zaterdag een groot succes met ‘Twee Bier zonder Baco’ op het podium. Dit allround muziekduo bracht een energieke show met een hoog dans- en meezinggehalte én verraste trouwe fans. Ayesha en Marloes werden door ‘Twee Bier zonder Baco’ in het zonnetje gezet. Ze genoten zichtbaar van het optreden speciaal voor hen, de vrijkaartjes voor Rob de Nijs in Dancing-Partycentrum Marlène en een mooi/lekker snoepboeket.

Zo normaal en zelfstandig als het kan, volwaardig meedoen aan activiteiten in de wijk
De Rietschoot staat voor meedoen aan de samenleving voor ‘alle’ wijkbewoners met én zonder beperking. Activiteiten worden bereikbaar door te kijken naar de mogelijkheden, talenten en wensen van alle wijkbewoners met als doel de bevordering en verbetering van de maatschappelijke integratie en participatie. De Rietschoot is er voor iedereen!

Ben jij ook zo’n discoganger, kom dan eens langs op zaterdagavond!
Wanneer: Elke laatste zaterdag van de maand

Tijdstip: Van 19:00 – 23:00 uur

Kosten: € 2,50 entree. Begeleiders hebben gratis toegang.
Info: Via De Rietschoot, 072 – 561 55 95 of info@rietschoot.nl
Contact: Marga Riekwel, Wilma van Liempt
Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.