H.S.V. Vislust – Lekker vissen in Koedijk

Twee miljoen mensen gaan jaarlijks vissen in Nederland. Dat is niet verwonderlijk, want sportvissen is een heerlijke hobby. Het buiten zijn in de natuur, de dagelijkse zorgen ver weg en de mogelijkheid van een mooie vangst: vissen is spanning en ontspanning tegelijk!

Met zijn vele stadswateren, vaarten, kanalen, rivieren, meren en plassen is Nederland een paradijs voor sportvissers. Er zijn altijd goede stekken te vinden, zowel dicht bij huis als verder weg. Elk watertype kent zijn eigen visstand, waardoor je met allerlei technieken diverse vissoorten kunt vangen. Met de vaste hengel op voorn en brasem, actief met kunstaas achter baars, snoek en snoekbaars aan, vliegvissen op ruisvoorns of proberen een gigantische karper te vangen. Je hebt de vissoorten, stekken en technieken als het ware voor het uitkiezen.

Actief voor vis en sportvissers

Ook in Koedijk zijn er voor sportvissers tal van mogelijkheden. De hengelsportvereniging H.S.V. Vislust zorgt voor een gezonde visstand, goed toegankelijke visplekken en organiseert allerlei viswedstrijden voor de jeugd en senioren. Vangstgarantie geven is onmogelijk, maar de hengelsportvereniging doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je plezierig kunt vissen.

‘VISPAS’ noodzakelijk”

Wettelijk heb je om te mogen vissen voor de meeste wateren de VISPAS nodig. Deze kun je krijgen bij hengelsportvereniging H.S.V. Vislust. Dit doe je door naar D. Metselaar, Saskerstraat 24 te gaan of info@hsvvislustkoedijk.nl en je als lid aan te melden. Dit kost slechts € 29,50 per jaar. Je krijgt dan automatisch de VISPAS, waarmee je met twee hengels en op roofvis mag vissen in alle wateren van de vereniging. Bovendien krijg je daarbij ook de Landelijke Lijst van Viswateren waarmee je toegang krijgt tot 80% van alle Nederlandse wateren.

Voor de jeugdige sportvisser is de Jeugd VISPAS in het leven geroepen. Deze kost slechts € 12,50 per jaar. Naast jeugdwedstrijden krijgen de jongens en meisjes dan iedere twee maanden het jeugdblad Stekkie Magazine van Sportvisserij Nederland thuisgestuurd.

Vissen? Altijd de VISPAS mee!

Kosten:           Volwassenen € 29,50 per jaar, incl. VISPAS | Kinderen € 12,50 per jaar, incl. Jeugd VISPAS
E-mail:             info@hsvvislustkoedijk.nl, Kees Hartland, Secretaris