Koedijks Cult’Uurtje presenteert: Wenen in Holland

Koedijks Cult’Uurtje presenteert: Wenen in Holland

Op zondag 11 februari presenteert het Koedijks Cult’uurtje weer een supergezellig muziekprogramma met een reuzegroot koor. Het koor Wenen in Holland komt uit Oudorp en bestaat al zo’n 11 jaar.  In tegenstelling tot de naam van het koor is het repertoire niet Weens en wordt er ook niet (of nauwelijks) geweend. Maar er kan natuurlijk altijd een oude smartlap op het repertoire staan. Verder worden er liedjes gezongen die eigenlijk iedereen kent (en mee kan zingen). Een koor met passie dat het publiek laat genieten en gezellig laat meefeesten.

cultuurtje-wenen-in-holland

Dirigent Giancarlo Romita

Dit alles onder leiding van dirigent Giancarlo Romita. Deze van oorsprong Italiaanse musicus (afgestudeerd op conservatorium) is al jaren werkzaam in Nederland en heeft arrangementen gemaakt voor veel Nederlandse artiesten (zoals Marco Borsato). Naast Wenen in Holland leidt Giancarlo nog enkele andere koren. Wenen in Holland is een koor met passie dat het publiek laat genieten en gezellig laat meefeesten.

De optredens beginnen om 15:00 uur en duren tot ongeveer 17:00 uur. De entree is € 2,50.

Koedijks Cult’Uurtje

Elke 2e zondag van de maand van oktober t/m maart is er een Koedijks Cult’uurtje waarbij de muzikanten zeer verschillend zijn. Het kan een koor zijn een duo of een band, van jazz, country, sing-a-songwriter, Iers, Duitse schlagers, etc.

Ben jij een muzikant die graag zou willen optreden?

Ben jij een muzikant die graag zou willen optreden? Meld je dan aan voor het Koedijks Cult’uurtje bij Frits Kaaij of Henk Bakker.