Wenslicht KWF Marathon tegen kanker verkrijgbaar bij De Rietschoot

Plaats een wenslicht
Haal vanaf 1 mei gratis een wenslicht op bij De Rietschoot, schrijf of teken er een boodschap op en laat de kaarsenzak tijdens de uitzending voor €5,- plaatsen op het Waagplein. Hiermee steun je het KWF. Vanaf 12.00 uur kun je de wenslichten inleveren op het Waagplein, tijdens de uitzending is dit niet meer mogelijk. Bovendien zijn de honderden wenslichten samen een prachtig gezicht.

Op woensdag 17 mei staat Alkmaar in het teken van de groots opgezette tv-actie ‘Marathon tegen kanker’. Caroline Tensen presenteert het evenement live vanaf het Waagplein. Kom kijken naar optredens van bekende artiesten als Nick en Simon of juich BN’ers toe als ze de finish van hún marathon halen. Loop met ze mee en zamel zo ook geld in!

Tijdens ‘Marathon tegen kanker’ komen mensen in actie tegen kanker. Daarbij zijn verschillende bekende Nederlanders, zoals bijvoorbeeld modeontwerpster Olcay Gulsen.

Doe ook mee!
Wil je ook in actie komen tegen kanker? Doe dan 17 mei mee met één van de volgende acties van de KWF ‘Marathon tegen Kanker’:

  • Olcays triatlon – 40 km fietsen, 10 km hardlopen en 1,5 km zwemmen, samen met de bekende modeontwerpster Olcay Gulsen. (Je kunt de onderdelen over 3 personen verdelen of voor één onderdeel kiezen.)
  • De Wandelmarathon – loop een route van 42 kilometer van Amsterdam naar Alkmaar, of stap ergens halverwege de route in.
  • Een eigen actie – verzin zelf een actie en zamel geld in voor het KWF. (Je kunt ook tussentijds instappen, in Groot Schermer en in Alkmaar bij het ziekenhuis.)

Finishen doe je op het Waagplein in Alkmaar, live tijdens de tv-show van KWF.

Schrijf je in
Inschrijven kan op www.marathontegenkanker.nl.

Kom kijken bij Nick, Simon, O’G3NE, Epke en Tim
Behalve het Volendamse zangduo Nick en Simon zijn ook O’G3NE, Epke Zonderland en Tim Douwsma te zien op het Waagplein. Tijdens de uitzending gaan de laatstgenoemde heren live turnen op het Waagplein. Zanger Tim leert de kneepjes van het vak van turnkampioen Epke. Alles voor het KWF!

Televisieshow
Met ‘Marathon tegen kanker’ zamelt KWF kankerbestrijding geld in om onderzoek naar kanker te bekostigen. De uitzending begint om 21.20 uur en wordt live uitgezonden door AVROTROS op NPO1.