wintermarkt3

Wintermarkt/Kunstmarkt in De Rietschoot

Zondag 20 november organiseert de bewonersonderneming van 10:00 – 16:00 uur een Wintermarkt én een Kunstmarkt. Het is te veel om op te noemen wat er allemaal aangeboden zal worden. Het aanbod is heel gevarieerd en het wordt supergezellig.

U heeft werkelijk geen idee hoeveel creatief talent er achter de deuren en vensters in Koedijk/Daalmeer schuil gaat. Dit mag natuurlijk niet achter die deuren blijven. Twaalf lokale kunstenaars zijn aanwezig op de sfeervolle kunstmarkt. Het aanbod is erg gevarieerd, schilderijen, pastels, beelden, keramiek, collages. Kunst, altijd leuk om cadeau te geven en kunst hoeft niet duur te zijn. Naast het aanschouwen van de kunstwerken ziet u ook een aantal kunstenaars aan het werk, zij vertellen u graag over hun passie en wie weet werkt dit aanstekelijk.

Nieuwgierig geworden? Noteer alvast de datum in uw agenda en bezoek onze Winter- en Kunstmarkt op zondag 20 november van 10:00 – 16:00 uur. De toegang is gratis. Het laatste nieuws over de Winter- en Kunstmarkt kunt u volgen op onze website en facebookaccount.

Op de Wintermarkt in de sportzaal zijn nog enkele kramen vrij. Heeft u interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het huren van een eigen kraam, en stuur een mail naar info@rietschoot.nl. Voor de Kunstmarkt zijn geen kramen meer beschikbaar.

Wanneer: zondag 20 november, 10:00 – 16:00 uur
Entree: gratis
Wintermarkt: sportzaal
Kunstmarkt: toneelzaal, voorzaal en kleine zaal