Woensdagmiddag = Knutselmiddag. Maak je eigen dromenvanger!

Hou jij van knutselen?

De komende weken zijn er voor kinderen allerlei leuke dingen te doen in De Rietschoot. Een van die dingen is de Knutselmiddag. Woensdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur zijn jullie van harte welkom.

Bewaar jouw mooiste dromen!

Op woensdag 23 mei gaan we samen dromenvangers maken. De dromenvanger is bedacht door een indianenvolk uit Noord-Amerika om nare dromen tegen te houden. De gedachte hierachter is, dat tijdens de nacht alle slechte dromen worden gevangen in het web, zodat we alleen over mooie dingen dromen.

Wat gaan we knutselen?

21 maart // Schaap
28 maart // Paasinstuif
4 april // Monster
11 april // Regenboog
16 mei // Krokodil
23 mei // Droomvangers
30 mei // Lieveheersbeestjes
6 juni // Uil

Doe jij mee?

De knutselmiddagen zijn voor alle kinderen van 6 tot 10 jaar. We vragen een eigen bijdrage van € 1,50.
Aanmelden via: activiteitrietschoot@hotmail.com. Geef in de mail door: naam kind, telefoonnummer en welke dag.

AVG

Op 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in: standaard privacywetgeving voor de hele EU.

Bescherming persoonsgegevens
​De Rietschoot neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. De Rietschoot verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

De Rietschoot gebruikt de gegevens van de kinderen uitsluitend voor de bewuste knutselmiddag. Het gevraagde telefoonnummer is bedoeld om in geval van nood op de knutselmiddag de ouders te bereiken. De gegevens worden na de knutselmiddag niet bewaard.

Beeldmateriaal

Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten bij De Rietschoot. Hiervoor maken we soms gebruik van foto’s en video’s. Mocht je nadrukkelijk niet willen dat er foto’s geplaatst worden, dan kun je dit vooraf aangeven bij het aanmelden en doen wij onze uiterste best hier rekening mee te houden. Uiteraard gaan wij respectvol om met de gemaakte beelden.