Yoga bij YogaOmkar

In de drukte van de maatschappij waarin wij leven moeten wij onthaasten. Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door gebruik maken van juiste lichaamshoudingen, juiste ademhalingstechnieken en meditatie. Door de Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.

Docent: René van Stigt
Telefoon: (06) 424 61 927
E-mail: info@yogaomkar.nl
info:  www.yogaomkar.nl

Hatha Yoga

Yoga voor ouderen, is dat wel geschikt? Zeker weten! Yoga staat er namelijk om bekend om spieren en gewrichten soepel te houden. Het is juist erg goed om op oudere leeftijd Yoga te blijven doen of er zelfs mee te beginnen. 

Door de Hatha Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Door alles met aandacht uit te voeren, leert u in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in uzelf.

Waar: De Hofstaete
Beginners Iedere woensdag van 18:45 – 20:00 uur
Gevorderden Iedere donderdag van 19:15 – 20:45 uur

Yin Yoga

Yin yoga is een yogavorm die wordt uitgevoerd met zo min mogelijk spier inspanning. Het is een yogavorm waar de focus lig op bindweefsel en bindweefselvlies. Deze yoga vorm is voor iedereen toegankelijk met of zonder beperking. Daarom is Yin yoga ook gemakkelijk te volgen voor iedereen.

Waar: De Hofstaete
Wanneer: Iedere maandag van 18:45 – 20:00 uur
Iedere maandag van 20:15 – 21:30 uur