In De Rietschoot kunt u ruimte huren per zaal, of in een combinatie van zalen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Toneelzaal

De toneelzaal is uiteraard dé plaats om uw publiek bij voorstellingen te ontvangen. Daarnaast is de zaal ideaal voor het houden van feesten en partijen of het geven van cursussen, lezingen. Er is ruimte voor 100 zitplaatsen.

De toneelzaal kan ook worden gehuurd in combinatie met het toneel en/of de kleine zaal. Deze combinatie biedt ruimte aan 180 personen.

De ruimte is ook prima geschikt voor condoleances, waarbij de aankleding van de zaal wordt aangepast.

Afmetingen: 12,00 x 8,00 meter

Kleine zaal

De kleine zaal uiteraard geschikt voor het uitbreiden van de toeschouwers capaciteit van de toneelzaal bij voorstelling waar meer publiek wordt verwacht. De kleine zaal word vaak gebruikt voor kleinere feestjes, vergaderingen, een maaltijd, cursussen.

Voorzaal

De voorzaal is uitermate geschikt voor kleinere feesten, lunches, cursussen en vergaderingen.
Afmetingen: 15,50 x 5,50 meter

Achterzaal/spiegelzaal

De achterzaal/spiegelzaal is een ideale zaal voor vergaderingen, feesten en partijen. Maar ook voor gymnastiek, of oefenruimte voor muziekgezelschappen (koren en bandjes). Door de ligging is de zaal zeer geschikt voor activiteiten die veel geluid met zich meebrengen.

Sportzaal

De sporthal kan worden gebruikt voor tal van activiteiten zoals badminton, tafeltennis, tennis, volleybal, gymnastiek zaalvoetbal, zaalhandbal (niet geschikt voor officiële hand- en voetbalcompetitie). De sporthal is ook geschikt te maken voor andere activiteiten zoals concerten, seminars en markten.

  • Afmetingen: 33 x 16 x 7,5 meter.
  • De sportzaal is uitgerust met een multifunctionele sportvloer van het type ‘Pluastic ZS’ van de firma Descol.
  • De sportzaal is voorzien van luidsprekers en een aparte microfoonaansluiting.
  • De tribune biedt plaats aan 80 personen (zitplaatsen).