Zaalverhuur

In De Rietschoot kunt u ruimte huren per zaal, of in een combinatie van zalen.Wilt u meer weten over de mogelijkheden bel (072 – 561 55 95) of stuur een e-mail naar info@rietschoot.nl.

De toneelzaal is uiteraard dé plaats om uw publiek bij voorstellingen te ontvangen. Daarnaast is de zaal ideaal voor het houden van feesten en partijen of het geven van cursussen en lezingen. Er is ruimte voor 100 zitplaatsen.
De toneelzaal kan ook worden gehuurd in combinatie met het toneel en/of de kleine zaal. In combinatie met de kleine zaal kunnen hier dan 180 personen zitten.
De ruimte is ook prima geschikt voor condoleances, waarbij de aankleding van de zaal wordt aangepast.
Afmetingen: 12,00 x 8,00 meter. Maximum aantal personen: 100.

De kleine zaal is uiteraard geschikt voor het uitbreiden van de toeschouwers capaciteit van de toneelzaal bij voorstelling waar meer publiek wordt verwacht. De kleine zaal word ook vaak gebruikt voor kleinere feestjes, vergaderingen, een maaltijd en cursussen.
Afmetingen: 9,50 x 6,00 meter. Maximum aantal personen: 50.

De voorzaal is uitermate geschikt voor kleinere feesten, lunches, cursussen en vergaderingen.
Afmetingen: 15,50 x 5,50 meter. Maximum aantal personen: 25

De achterzaal/spiegelzaal is een ideale zaal voor vergaderingen, feesten en partijen. Maar ook voor gymnastiek, of oefenruimte voor muziekgezelschappen (koren en bandjes). Door de ligging is de zaal zeer geschikt voor activiteiten die veel geluid met zich meebrengen.
Afmetingen 8,00 x 12,50 meter. Maximum aantal personen: 60

De sporthal kan worden gebruikt voor tal van activiteiten zoals badminton, tafeltennis, tennis, volleybal, gymnastiek zaalvoetbal, zaalhandbal (niet geschikt voor officiële hand- en voetbalcompetitie). De sporthal is ook geschikt te maken voor andere activiteiten zoals concerten, seminars en markten.
Afmetingen: 33,00 x 16,00 x 7,50 meter.
De sportzaal is uitgerust met een multifunctionele sportvloer van het type ‘Pluastic ZS’ van de firma Descol.
De sportzaal is voorzien van luidsprekers en een aparte microfoonaansluiting.
De tribune biedt plaats aan 80 personen (zitplaatsen). 

Bij een vergadering of bijeenkomst kunnen wij de catering verzorgen.

Een borrel na afloop, Diverse schalen met hapjes, warm en/of koud, Bittergarnituur, Diverse buffetten, zoals stamppot-, toetjes- of chinees buffet, Eenvoudige lunch of een luxere lunch,Vers gebak