Zomerdisco met DJ Snow & Co en Mixed Mingle

Swingend de zomer in met DJ SNOW & CO en Mixed Mingle!

De zomer is op volle kracht. Tijd om te genieten van het warme weer of een gezellige barbecue. En natuurlijk is er ook weer wat leuks te beleven in De Rietschoot! We hebben voor jullie een leuke zomerdisco gepland met in de hoofdrol het coverduo ‘Mixed Mingle’ en DJ Snow & Co. Samen met deze artiesten gaan we er een echte zomerse sfeer van maken, zodat je bijna het gevoel krijgt dat je op het strand zit.

Over DJ Snow

Na een zeer succesvol verlopen eerste disco komt Thorsten Hopman, ofwel DJ Snow, aankomende zaterdag samen met zijn collega van Snow&Co Music Events de zomerdisco bij ons draaien. Het is een DJ die thuis is in allerlei soorten muziek van Nederlandstalig tot aan hardstyle. Ook op technisch gebied is er van alles mogelijk zoals het gebruik van verschillende soorten verlichting en lasers.

Over Mixed Mingle

Mixed Mingle wordt al weer een aantal jaren in één adem genoemd met de disco voor mensen mét en zonder beperking, in de vorm van een regelmatig terugkerend gastoptreden. Maar wie zijn deze twee mensen ook al weer? Een vluchtig bezoek aan de Facebookpagina levert al direct een schat aan informatie op.

Leadzang: Ester Krijgsman

Esters wiegje stond in 1972 in Hoorn. Na diverse projecten als popkoren, een rockband en coverband 4-decibel, startte zij met Erik en de toenmalige toetsenist het covertrio MixedMingle. Sindsdien is de band werkzaam in het covercircuit en zingt Ester de lead van vele bekende hits. Esters persoonlijke muziekvoorkeur gaat uit naar up-tempo 80’s en gevoelige rockballads!

Leadzang & Gitaar: Erik van Kruiselbergen

Als geboren Amsterdammer met bouwjaar 1971, zingt Erik al vele jaren graag hits van eigen bodem.
Erik startte op 6-jarige leeftijd met drummen, waarna vele instrumenten volgden: trompet, toetsen, maar de passie lag bij gitaar.  Binnen MixedMingle neemt Erik de mannelijke lead voor zijn partij, evenals de gitaar die ter hand komt. Zo af en toe is Erik te horen als gitarist op de singles van collega artiesten. Eriks muzikale voorkeur gaat uit naar Hollandstalige kroegmuziek en alles wat lekker klinkt. Inmiddels heeft Erik ook twee solo singles op zijn naam staan.

Kom lekker dansen, meezingen en feesten met je vrienden bij de Zomer Disco!

Wanneer: Zaterdag 26 mei 2018
Tijdstip: Van 19:00 – 23:00 uur
Kosten: € 2,50 entree. Begeleiders hebben gratis toegang.
Tot zaterdag bij de gezellige Zomer Disco

Info: Via De Rietschoot, 072 – 561 55 95

Contact:
Stuur een mail naar info@rietschoot.nl

Contactpersonen:
Frank Smit,
Marga Riekwel
Wilma van Liempt.

Facebook:

Mixed Mingle : https://www.facebook.com/mixedmingle.coverduo/
DJ Snow : https://www.facebook.com/snowenco/

Bereikbaarheid: De Rietschoot is zeer rolstoeltoegankelijk en goed te bereiken met openbaar vervoer. Connexxion lijn 2, 3 en 4 hebben hun eindbestemming op loopafstand achter De Rietschoot.