Zondag 4 maart Rommelmarkt in de Rietschoot / The Woodwind Jazz Collection

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. Op zondag 4 maart van 10.00 tot 14.00 uur organiseren wij weer een rommelmarkt in de sporthal van De Rietschoot.  Bent u op zoek naar interessante, oude, mooie, gekke, moderne, handige, altijd al willen hebben, gebruikte, onvindbare, voordelige, goedkope en leuke spullen? Mis deze gezellige rommelmarkt dan niet! Natuurlijk kunt u in De Rietschoot genieten van een hapje en een drankje en even uitrusten voordat u de rest van de gezellige kraampjes bezoekt. U hoeft zich niet druk te maken om uw kinderen, die kunnen heerlijk spelen of knutselen onder begeleiding.

Wilt u graag nog een centje terug voor alle mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje? Heeft u een kast vol leuke kinderkleding maar zijn de kinderen alweer zoveel gegroeid het afgelopen jaar? Of gaat u voor duurzaam en vindt u dat spullen weggooien verspilling is als ze best nog meekunnen? Reserveer dan alvast een plek op de Rommelmarkt Koedijk! Stuur een e-mail naar: rommelmarktkoedijk@gmail.com (klik hier voor meer informatie)

Tijdens en na afloop van de rommelmarkt kunt u bovendien (nogmaals) genieten van een bijzonder sfeervol muziekoptreden van The Woodwind Jazz Collection onder leiding van (jazz) blokfluitist Paulus Vis. (15.00 – 17.00 uur)

sunday-afternoon-jazz-woodwind-collection